banner913
banner932
banner1012

A.B Hibe Projesi kokteylle tanıtılıyor

Avrupa Birliği’nin “Eğitimde Yenilik ve Değişim VI” Hibe Programı çerçevesinde KTMMOB Mimarlar Odası tarafından yürütülmekte olan mimarlık mesleğine yönelik “Sürekli Mesleki Gelişim Programı ve Yeterlilik Değerlendirme Sistemi Oluşturma” konulu projenin “Bilgilendirme Açılış ve Tanıtım Kokteyli”, yarın saat 18.30’da Mimarlar Odası Merkez Ofisi’nde gerçekleşecek.

banner974
A.B Hibe Projesi  kokteylle tanıtılıyor

banner971

Mimarlar Odası’ndan yapılan açıklamaya göre kokteyle, Avrupa Birliği Program Destek Ofisi’nin Ekonomiden Sorumlu Bölüm Yöneticisi Arttu Makipaa, Avrupa Birliği Program Destek Ofisi Program Yöneticisi Berna Berberoğlu, KTMMOB Başkanı Ahmet Hüdaoğlu, paydaş odalar ve mimarlar  katılacak.

36 ay sürecek olan Avrupa Birliği Hibe Projesi, Ekim 2016 tarihinde KTMMOB Mimarlar Odası tarafından €125,717.00 bütçe ile uygulanmaya başlamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.