banner913
banner932
banner1012

Near East Bank’ta coşkulu yarı yıl performansı

banner1020

banner974
Near East Bank’ta coşkulu yarı yıl performansı

banner971

İstikrar ve güven ortamında sürekli büyürken ülke geneline hitap eden etkin hizmet ağını sürekli geliştiren Near East Bank, verimli geçen bir yılın ardından başladığı 2017 yılının 6 aylık performans toplantısını coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi.

Banka üst yönetimi, birim ve şube müdürlerinin katılımıyla Girne Park Palace Otel’de hafta sonu yapılan toplantı yüksek verimlilikte çalışan personelin moral ve motivasyonunu artırdı.

Yılın ilk 6 ayında gerçekleşen rakamlar, hedefler ve pazarlama stratejilerinin ele alındığı toplantıda konuşan Genel Müdür Selami Kaçamak, her koşulda yüksek verimlilik ve mutlak müşteri memnuniyeti hedefiyle çalışan personele teşekkür etti. Kaçamak şunları söyledi. “Bankamız 2016 yılı ve 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşen rakamlar, hepimizi, çalışanlarımızı, yöneticilerimizi ve hissedarlarımızı mutlu etmiştir. Aktif büyüklüğümüz, mevduatımız, kredilerimiz, karlılığımız, özkaynağımız önemli artışlar kaydederken, tahsili gecikmiş alacak rakamımız hızla azalmıştır. Bu olumlu gelişme trendi 2017 yılında da ayni hızla sürmektedir. Bankacılık bir takım oyunudur. Bu başarıyı ortaya çıkaran da, siz değerli personelimizsiniz. Bütün bir yıl koştunuz, uğraştınız, 229 kişilik bir takım olarak uyum içinde aynı hedefe ulaşmak gayesiyle çalıştınız. Bu yıl sonunu da başarı ile kapatacağımıza inancım tamdır.”

Genel Müdür Kaçamak’ın konuşmasının ardından geçilen toplantıda yarı yılın rakamsal ve stratejik açıdan değerlendirilmesi yapıldı. Yıl sonu hedefleri, pazarlama stratejileri, yatırım planlaması ele alınarak toplantı tamamlandı.Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.