banner913
banner932
banner1012

Ağırdağ - Belenk evleri 49 yıllığına kiralanacak

banner1020

banner974
Ağırdağ - Belenk  evleri 49 yıllığına kiralanacak

banner971

 Ağırdağ- Belenk bölgesinde hali arazi içerisinde yaklaşık 40 yıl önce inşaa edilen ve hiç işlem yapılmayan evler için kira mukavelelerinin hazırlandığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Girne Kaymakamlığı ile işbirliği neticesinde Bakanlar Kurulu kararıyla evler, 20 aileye 49 yıllığına kiralanacak.

Açıklamada, “mukaveleler hazırlanmış olup ailelerin Tapu Dairesi’nden alacağı koçan ile 40 yıldır süren ve kangren haline gelen sorunlar ortadan kalkacak” denildi.

Açıklamada, arsa parselizasyonları yapılarak koçanları düzenlenen evlerin kira mukavelelerinin yarın saat 18.00’de Ağırdağ Köy Meydanı’nda düzenlenecek törenle hak sahiplerine teslim edileceği de kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.