banner913
banner932
banner1012

Englishouse Academy geliyor

banner1020

Englishouse'un eğitim direktörü Önder Fahrioğlu, velilerden gelen yoğun talebi değerlendirerek, yakın zamanda Englishouse Academy projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor

banner974
Englishouse Academy geliyor

banner971

Ülkemizin en başarılı dil okulu Englishouse'un eğitim direktörü ve İngilizce öğretmeni Önder Fahrioğlu geçtiğimiz akşam birlikte çalıştığı İngilizce öğretmenleri ve asistanları ile akşam yemeğinde buluştu.

Yeni projeleri ile sürekli çocukları için çalışan ve ülkede ilklere imza atan Fahrioğlu, velilerden gelen yoğun talep ve memnuniyetleri değerlendirerek, yakın zamanda Englishouse Academy isimli bir okul açma düşüncesinin gündeminde olduğunu belirtti.

Şu an Oxford Üniversitesi’nde doktorasına devam eden Fahrioğlu, en kısa zamanda hayallerine ulaşacağını ve çok daha büyük bir okul ile çocuklarına hizmet vermek için çalışacağını müjdeledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.