banner913
banner932
banner1012

Tayland Kralı aynı kentte yine ilginç kıyafetiyle yakalandı

banner1020

Ülkesinde askeri üniformadan başka kıyafet giymeyen Tayland kralı Almanya'nın Münih kentine gittiğinde çok farklı bir imaja bürünüyor.

banner974
Tayland Kralı aynı kentte yine ilginç kıyafetiyle yakalandı

banner971

Henüz kral olarak tahta oturmamışken Münih havalimanında çekilen görüntüleriyle tüm dünyayı şoke eden Vajiralongkorn yine aynı kentte, bu kez alışveriş yaparken görüntülendi.

64 yaşındaki Kral’ın üzerinde yine neredeyse tüm bedenini açıkta bırakan kısacık bir atlet ve altında kot pantolonla görüntülendi.

Alman Bild gazetesi, Kral’ın için ‘gizli memleketi’ olarak isimlendirdiği Münih kentinde istediği gibi giyinmeyi tercih ettiğini yazdı.

geçen sene Münih havalimanında böyle görüntülenmişti.

Vajiralongkorn geçen sene Münih havalimanında böyle görüntülenmişti.

40 milyar dolar serveti olduğuna inanılan Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn’a Goi isimli sevgilisi eşlik etti.

Daha önce yayınlanan bir diğer fotoğrafta Kral, düşük belli pantolonu, atleti ve dövmeleriyle kameralara yakalanmıştı.

tay1

Kral, Tayland Kraliyet Havayolları'nın uçağına binmeden önce önüne serilen kırmızı halıda yürümüş uçuş ekibi ve görevlileri selamlamıştı.

Tayland eski Kralı Bhumibol Adulyadej, 13 Ekim’de hayatını kaybetmişti. 70 yıl boyunca tahtta kalan Bhumibol, dünyanın en uzun süre görev yapan kralı unvanına sahipti.

thai267

Maha Vajiralongkorn, 1972 yılında prens ilan edilmişti. Geleneklere uygun olarak 1978 yılında bir dönem bir Budist tapınağında inzivaya çekilen prens, daha sonra kraliyet hava kuvvetleri ve donanmasında görev yapmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.