banner913
banner932
banner1012

Polis ve askerlerin seks partisi mahkemelik oldu!

banner1020

Bir grup polisin farklı milletlerden kadın ve erkeklerle seks yapmak ve alkol tüketmek için partiler düzenlediği ihbarını alan polis, Dubai Marinasında bir yata baskın düzenledi.    Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)...

banner974
Polis ve askerlerin seks partisi mahkemelik oldu!

banner971

Bir grup polisin farklı milletlerden kadın ve erkeklerle seks yapmak ve alkol tüketmek için partiler düzenlediği ihbarını alan polis, Dubai Marinasında bir yata baskın düzenledi.    Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli The National sitesinde yer alan habere göre; geçen yıl 10 Ekimde kiralanan teknede yapılan aramada çok sayıda içki ele geçirildi.   Baskın sırasında 43 yaşındaki BAE vatandaşı MAnın kadın kılığında ve makyajlı olduğu öğrenildi.    Olayla ilgili iki erkek ve iki kadına evlilik dışı cinsel ilişkiye girmek, dokuz kişiye izinsiz alkol tüketmek, partiyi organize edene ise diğerlerine servis etmek üzere 101 şişe içki bulundurmak suçlamasıyla dava açıldı. Teknedeki 28 kişinin tümü günah işlemeye teşvik suçlamasıyla yargılanıyor.   5 Nisanda yapılacak karar duruşmasında cezalar netleşecek. (Hürriyet)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.