banner913
banner932
banner1012

Kullanılmış prezervatifleri yeniden satıyorlar

banner1020

Çin'de güvenlik güçleri kullanılmış prezervatifleri yeniden paketleyerek otellere ve süpermarketlere satan çeteye baskın düzenledi.

banner974
Kullanılmış prezervatifleri yeniden satıyorlar

banner971

 

Çetenin prezervatif geri dönüşümüyle 7 milyon dolar kar elde ettiği belirtildi.

KULLANILMIŞ PREZERVATİFLERİ YENİDEN PAKETLİYORLAR

 Polis baskında 500 bin kadar sahte logolu prezervatif kutusu ele geçirdi. Çin'in üç farklı bölgesinde 17 kişi gözaltına alındı. Baskının, yerel bir iş adamının polise bulunduğu ihbardan sonra düzenlendiği belirtildi.

Polis şefi, basına yaptığı açıklamada "Baskın yapılan köylerdeki hijyenik durum içler acısı. Kondomları, kovanın içine koydukları silikon yağıyla yapıyorlar. Bu belirlenen üretim standartlarının çok altında" dedi.

En son 2015 yılında Çin'in Şangay kentinde polis 3 milyon kondom ele geçirmiş, ele geçirilen malın bedelini 1,67 milyon dolar olarak açıklamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.