banner913
banner932
banner1012

İftardan sonra kadın pazarı!

banner1020

Irak İnsan Hakları Bakanlığının yaptığı açıklamada, örgütün, 100 Suriyeli kadını, Enbarın Felluce kasabasında inşa ettiği pazarda köle olarak sattığı belirtildi. Açıklamaya göre, her gün iftardan sonra açılan pazarda bulunan...

banner974
İftardan sonra kadın pazarı!

banner971

Irak İnsan Hakları Bakanlığının yaptığı açıklamada, örgütün, 100 Suriyeli kadını, Enbarın Felluce kasabasında inşa ettiği pazarda köle olarak sattığı belirtildi.

Açıklamaya göre, her gün iftardan sonra açılan pazarda bulunan kadınlar cihat nikahı kılıfıyla 500 ila 2 bin Amerikan doları karşılığında satılıyor.

Açıklamada, IŞİDin Fellucede düzenlediği yarışmalarda Kuran-ı Kerimi ezberleyip ilk üç sıralamaya girmeye hak kazananlara kadınları hediye olarak verdiği kaydedildi. İnsan Hakları Bakanlığı, örgütün, kasabayı terketmek isteyen iki kadını kaçırdığını da bildirdi.

Baş kent Bağdat ın 70 kilometre batısında bulunan Fellucenın kenarından Fırat Nehri geçiyor. Kent, geçen yıldan beri IŞİDin işgali altında.

Rûdaw

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.