banner913
banner932
banner1012

NASA'dan ölümcül iddia! 25 Şubat 2017'de Dünya patlayacak!

banner1020

banner974
NASA'dan ölümcül iddia! 25 Şubat 2017'de Dünya patlayacak!

banner971

İddialara göre 25 Şubat 2017'de Dünya'mız Güneş Sistemi'nin dışından gelen WF9 adlı asteroid ile çarpışacak. NASA'nın bu durumdan haberdar olduğu fakat insanlar paniklemesin diye asteroidin Dünya'yı teğet geçeceği söylenenler arasında. Fakat Rus astronom Dr. Dyomin Damir Zacharovic'e göre asteroid, Güneş Sistemi'nin içindeki bilinmeyen bir gezegenden geliyor.

2014 yılında yapılan araştırmaları hatırlarsak, Pluton'un ilerisinde bilinmeyen bir gezegenin daha olabileceği ortaya çıkmıştı. Bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa da bu gezegenin adına Planet X ya da Nibiru denildi. Açıkçası kime inanacağımızı bilemiyoruz. Ortada dönen iki farklı söylenti var ve bunlardan birinde Dünya'nın yok olma durumu söz konusu. 

Komplo teorilerine bakacak olursak, Nibiru sorunlu bir gezegen ve 1000 yıldır Güneş Sistemi'nin içerisinde yer alıyormuş. Ne diyelim, 25 Şubat geldiğinde hep birlikte neler olacağını göreceğiz. Fakat böyle bir durum söz konusuysa, panik olmasına bakmaksızın açıklama yapılırdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.