banner913
banner932
banner1012

Yakın Doğu farkı

banner1020

İzmir’de Yakın Doğu fırtınası eserken Melekler, Bornova Beckerspor’u 56 sayı farkla 93 – 37 mağlup etti. Liderliğini sürdüren Yakın Doğu Üniversitesi’nin yeni transferi Sandrine Gruda maçı 21 sayı, 11 ribaunt ve 3 asistle tamamladı. Gruda maçın en skorer oyuncusu olurken double dobule yaptı

banner974
Yakın Doğu farkı

banner971

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin dokuzunca haftasında deplasmanda Bornova Beckerspor ile karşılaşan Yakın Doğu Üniversitesi maçtan 56 sayı farkla 37-93 galip ayrıldı. Yakın Doğu Üniversitesi 9’uncu maçında sekizinci galibiyetini alarak ligdeki liderliğini sürdürdü.

 Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, İzmir, Bornova Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve Yakındoğu Üniversitesi’nin Elin Eldebrink, Olcay Çakır-Turgut, Kayla McBride, Bahar Çağlar, Jantel Lavender beşiyle bşaladığı maçta, periyotlar 16-21, 21-54, 32-70 ve 37-93 Yakın Doğu Üniversitesi’nin üstünlüğü ile tamamlandı. Yakın Doğu Üniversitesinin yeni transferi Sandrine Gruda da forma giyerek ilk maçında 21 sayı, 11 ribaunt ile double dobule yaptı.

Sandrine Gruda İmzayı Attı

Geçtiğimiz günlerde Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı tarafından transferi açıklanan Sanrine Gruda kendisini kulübe bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Kariyeri başarılarla dolu olan aynı zamanda Fransa milli takımının da formasını giyen 1987 doğumlu ve 1.93 boyundaki oyuncu kendisini Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’na bağlayan imza töreni sonrasında Bornova Beckerspor maçına çıktı. Gruda maçın en skorer oyuncusu olurken double dobule yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.