banner913
banner932
banner1012

EuroCup'ta rövanş heyecanı

banner1020

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın (EuroCup) yarı final rövanşında YDÜ ilk maçta deplasmanda mağlup ettiği Galatasaray’ı bugün ağırlayacak

banner974
EuroCup'ta rövanş heyecanı

banner971

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın (EuroCup) yarı final rövanşında 4 Türk takımı, bugün sahaya çıkacak. Yakın Doğu Üniversitesi, Galatasaray'ı, Bellona AGÜ ise Hatay Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi, Galatasaray'ı Caferağa Spor Salonu'nda ağırlayacak. Hatay Büyükşehir Belediyespor da Bellona AGÜ'ye Kadir Has Spor Salonu'nda konuk olacak. Her iki maç da saat 19.00'da başlayacak.

Yarı final ilk maçında Galatasaray'ı 87-81 mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi, rövanş mücadelesini 5 sayı farkla kaybetmesi durumunda bile finale yükselecek. Galatasaray'ın karşılaşmada 6 sayılık üstünlük sağlaması durumunda müsabaka uzatmaya gidecek. Sarı-kırmızılıların finale yükselmesi için en az 7 sayı farkla galip gelmesi gerekiyor.

Deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 71-65 yenen Bellona AGÜ de diğer yarı final müsabakasında olduğu gibi rakibine 5 sayı farkla yenilmesi halinde bile adını finale yazdıracak. Hatay ekibinin, tur atlaması için maçı 7 sayı farkla kazanması gerekiyor. Konuk ekibin karşılaşmadaki 6 sayılık üstünlüğü durumunda mücadele uzatmaya gidecek. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.