banner913
banner932
banner1012

Ekaterinburg’da şeytanın bacağı kırılmadı

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi, zorlu Ummc Ekaterinburg deplasmanında ilk üç periyodu önde tamamlamasına rağmen maçın sonunu getiremeyerek rakibine 82 – 77 mağlup olurken, rakibine karşı bir kez daha kaybetti

banner974
Ekaterinburg’da şeytanın bacağı kırılmadı

banner971

FIBA Kadınlar Euroleauge sekizinci maçında deplasmanda Rusya’da UMMC Ekaterinburg ile karşılaşan Yakın Doğu Üniversitesi 82-77 mağlup oldu. Yakın Doğu Üniversitesi bu mağlubiyetle mücadele ettiği B grubunda ikinci yenilgisini almış oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden verilen bilgiye göre, City, Arena: Ekaterinburg, DIVS Sport Hall’de oynanan maça Yakın Doğu Üniversitesi Kayla McBride, Courtney Vandersloot, Elin Eldebrink,  Sandrine Gruda, Jantel Lavender beşi ile başladı. Maçta periyotlar 18-20, 38-41, 53-60 ve 82-77 tamamlandı. Yakın Doğu Üniversitesi rakibine ribauntlarda 35-29 asistlerde ise 19-16 üstünlük sağlarken, maçın en skorer ismi 30 sayıyla UMMC Ekaterinburg da  Alba Torens oldu. Yakın Doğu Üniversitesinde Courtney Vandersloot ise 15 sayı, 16 asist ile double double yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.