banner913
banner932
banner1012

Basketbolda en büyük kupa zamanı

banner1020

banner974
Basketbolda en büyük kupa zamanı

banner971

Basketbolda gözler bu akşam oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası’na çevrildi. Büyük Erkekler Süper Ligi’nin son şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile lig finalisti Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) arasında oynanacak mücadele ile kupa sahibini bulacak.

Kupayı Cumhurbaşkanı Akıncı verecek

Cumhurbaşkanlığı Kupası finali bu akşam saat 19.00’da Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Maçın ardından kazanan takıma kupasını Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın verecek. Bu önemli mücadeleyi BRT 2 saat 18.45’ten itibaren canlı yayınla aktaracak.

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın son sahibi Koopspor olmuştu. 2017-2018 Lig Şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi ile Kupa Şampiyonu Koopspor’un mücadelesini 65-57’lik skor ile Koopspor kazanmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.