banner913
banner932
banner1012

Zeki Çeler, Girne Sosyal Sigortalar kurumu çalışanlarını şok etti

banner1020

banner974
Zeki Çeler, Girne Sosyal Sigortalar kurumu çalışanlarını şok etti

banner971

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan Girne Sosyal Sigortalar kurumu çalışanı bir vatandaşımız, bize attığı bir fotoğrafla mutluluğunu paylaştı.

Yıllardır, Girne Sosyal Sigortalar Kurumu’nda görev yaptığını anlatan vatandaşımız, ülkemizde bakanların ya seçim zamanı ya da bayramdan bayram gelip kendileriyle sohbet ettiğini anlatarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’in bu zinciri kırdığını ifade etti.

“Kıbrıs, Kıbrıs olalı, böyle Bakan ne gördü ne duydu. Bakanları seçim zamanı veya en iyi ihtimalle bayramdan bayrama görmeye alışkın olduğumuz için hepimiz (vatandaş dahil) şok!” diye konuşan vatandaşımız, fotoğrafta da görüldüğü gibi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’in kendileriyle sohbet ettiğini ve gelen vatandaşlarla konuştuğunu aktardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.