banner913
banner932
banner1012

Yol güvenliğini dikkate alan yok

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücü vatandaşlarımız, yollarımızda her gün denetimler ve uyarılar yapılmasına rağmen özellikle iş araçlarıyla birçok sürücünün kural takmayarak yol güvenliğini ihlal etmeye devam ettiklerini dile getirdiler.

banner974
Yol güvenliğini dikkate alan yok

banner971

 Fotoğrafta görülen aracı geçtiğimiz günlerde Güzelyurt – Lefkoşa arası yolda çektiklerini söyleyen vatandaşlarımız, “fotoğrafta da görüldüğü gibi haddinden fazla yükü olan kamyonetin sadece iki halatla bağladığı inşaat malzemeleriyle hiç kimseyi takmadan yoluna devam etti. Sanki yollar kendininmiş gibi arkasından gelenlere hiç aldırış bile etmedi” dediler.

Bu şekilde yol güvenliğini tehlikeye atan sürücülerin gerek araçlarına el konulması gerekse ehliyetlerinin alınması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız, ülkemiz yollarının çok bozuk olduğunu unutmadan araçlarla yük taşınması gerektiğini unutmamak gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.