banner913
banner932
banner1012

Yol güvenliği mi o da ne?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, geçtiğimiz günlerde Dikmen bölgesinde rastladığı fotoğraftaki araç ile ilgili görüşlerini bizlerle paylaşarak sitem etti.

banner974
Yol güvenliği mi o da ne?

banner971

  

Fotoğrafta görüldüğü gibi ticari bir araç olmayan bu salon araç sürücüsünün ev eşyalarını taşıdığını ifade eden vatandaşımız, “Lefkoşa çıkışından itibaren takip ettiğim bu araç sürücüsü adeta yol güvenliğini hiçe sayarak Dikmen’e kadar ilerledi. Aşırı yüklü olduğu için yol içinde dans eden aracı kontrol etmekte zorlandı.”  dedi.

Böyle ev eşyası taşımanın çok tehlikeli olduğunu ifade eden vatandaşımız, “Araçtaki eşyalardan biri yola savrulsa arkadan gelen sürücüleri tehlikeye atacak. Ama bunu hiç düşünmeden yolculuk yapıyorlar” diyerek sözlerini

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.