banner913
banner932
banner1012

“Yeni eğitim yılı arifesinde tatile mi çıkılır?”

banner1020

banner974
“Yeni eğitim yılı arifesinde tatile mi çıkılır?”

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde yeni eğitim yılı için artık geri sayım başladığını ve okullarda hazırlıklar ve tadilatın devam ettiğini belirterek, bu en kritik günlerde Eğitim Bakanı Özdemir Berova’nın tatile çıktığını bizlere gönderdikleri bir fotoğrafla aktararak sitem ettiler.

Vatandaşlarımız, Milli Eğitim Bakanı Berova’nın önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla 28 Ağustos’a kadar tatil için ülkeden ayrıldığını aktardığını söyleyerek, bu duruma tepki gösterdiler.

Okullarımızda yeni eğitim yılı için birçok eksiklik olduğunu başta öğretmen olmak üzere derslik ve kitap eksikliklerinin hat safhada olduğunu aktaran vatandaşlarımız, “Buna rağmen sayın Bakan tatil için yurt dışına çıkıyor. Pes doğrusu” diye konuştular.

Bakanın ülkeye döndükten 2 gün sonra ise 6 günlük bayram tatili başlayacağına dikkat çeken vatandaşlarımız, “Sayın bakanımız herhalde çok yoruldu. Zira 6 günlük bayram tatili öncesinde 1 haftalık ekstra tatil yapma ihtiyacı hissetti” diyerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.