banner913
banner932
banner1012

Yazık değil mi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizin en güzel yerlerinden biri olan Dipkarpaz bölgesinde yıllardır hizmet veren bungalovların birer birer kaldırılmasını içlerine sindiremediklerini dile getirerek görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Yazık değil mi?

banner971

“25 yıllık emekle edinilmiş doğa dostu Karpaz livana bungalovlar mevta oluyorlar, Ne kadar uysal ve sakin bir Dipkarpaz halkı var. Farkında değiller, her birinin ekmeğinden bir dilim kesiliyor” diyen vatandaşlarımız, köyün ekonomisini besleyen 7 bungalov işletmesinde 150 civarı oda olduğunu ve sadece bunlara yurt içi ve yurtdışı günde 500 insan geldiğini dile getirdiler.  Bundan dolayı bakkalı, manavı, kasabı, ekmekçisi, balıkçısının bu cirodan pay aldıklarını dile getiren vatandaşlarımız “Bundan sonra ne olacak dersiniz. Hepsi sinek avlar. Tabi ayakta durabilirseler. Bizce uyanmakta çok geç kaldılar çok geç” dediler.
Öbür taraftan orta direk KKTC halkı için en ekonomik tatil beldesi olan Dipkarpaz’ın artık sadece bir hatıra olarak kalacağına vurgu yapan vatandaşlarımız “göçüp gidiyor halkın elinden....Uyumaya devam” diye konuştular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.