banner913
banner932
banner1012

Vicdanımızı bu kadar mı yitirdik?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı hayvan sever vatandaşlarımız, fotoğrafını gördüğünüz bu yazıyı Gazimağusa’da bir mahallede gördüklerini belirterek bu yazıyla ilgili sitemlerini aktardılar.

banner974
Vicdanımızı bu kadar mı yitirdik?

banner971

 

 
“Biz ne zaman bu kadar yitirdik vicdanımızı? Mahallede kedilerle, köpeklerle oyun oynayarak büyüyen, kapılarımızı tanrı misafiri dostlarımıza açan çocuklardık biz? Nasıl değişti her şey bu kadar? Nasıl can almak bu kadar kolay oldu?” diyerek sitem eden vatandaşlarımız, toplum olarak masum bir canlıyı zehirleyebilecek kadar merhametimizi nasıl kaybettiğimizi sorguladılar.
Bu notu Gazimağusa'da bir mahallede ikinci kez karşılarına çıktığını ifade eden hayvansever vatandaşlarımız “Bölge sakinlerine dikkatli olmaları ve şüphelendikleri kişiyle ilgili polise ihbarda bulunmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Bu bir suçtur ve cezasız kalmamalıdır” dediler.
Bu arada kedi ve köpek gibi hayvanları gezdirirken çevremizi kirletmemek adına eldiven ve naylon poşetleri unutmamaları için hayvan severlere çağrı yapan vatandaşlarımız, yetkilileri göreve davet ettiler.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.