banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın yol isyanı büyüyor

banner1020

banner974
Vatandaşın yol isyanı büyüyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, dün sabahleyin başından geçen bir olayı bizlerle fotoğraf göndererek paylaşarak isyanlarını dile getirdi.

Vatandaşımız her geçen gün yolların çukurlarla dolduğunu ve yağan son yağmurlardan sonra küçük çukurların daha da büyüdüğünü araçlarına zarar vermeye başladığını ifade ederek “Sabah Boğaz Şehitliği önünde içi yağmur suyundan dolan ve görünmez olan çukurcuğun marifeti” diyerek bize gönderdiği fotoğrafa yorum yazdı.

Araç kullanmak için ödedikleri seyrüsefer vergilerinin artık yollara harcanmasını istediklerini ifade eden vatandaşımız, “Artık araç kullanmak bile içimizden gelmiyor. Bu yollarda araç kullanmak resmen kendimize işkence çektirmektir” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.