banner913
banner932
banner1012

Temizlik parasına gelince almayı biliyorlar ama

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Lefkoşa’dan ulaşan vatandaşlarımız, gönderdikleri fotoğraflarla Lefkoşa Türk Belediyesi Temizlik Şubesi’nden yana dert yanarak sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Temizlik parasına gelince almayı biliyorlar ama

banner971

Vatandaşlarımız fotoğrafta görülen çöplerin alınması için belediyeye iki aydan beridir sürekli bildirildiğini aktararak “Merhaba burası Lefkoşa Ortaköy Armacon Sitesi bu gördüğünüz çöpler tam iki aydır burada durur.  Belediyeyi on defa aradık. Fakat bize ‘usta başına söylüyoruz’ deyip geçiştiriyorlar “ dediler.

Kendilerinin de her ay belediyeye temizlik ve kanalizasyon vergisi adı altında ödeme yaptıklarını ifade eden vatandaşlarımız, “Temizlik parasına gelince almayı biliyorlar ama, hizmet sıfır. Bu kadar zor mu buraya bir çekirge aracı yollayıp çöpleri ve molozları toplamaları" diye konuşarak LTB ekiplerine sitem ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.