banner913
banner932
banner1012

Tehlike saçan asbest amyantlar neden kaldırılmıyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Güzelyurt’tan ulaşan bazı vatandaşlarımız, belediyenin hizmetlerini yüzeysel yaptığını savunarak, ara sokaklarda atıl vaziyette olan çöp ve molozların alınmadığını söylediler.

banner974
Tehlike saçan asbest amyantlar neden kaldırılmıyor?

banner971

Vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen asbest amyant malzemelerin yaklaşık bir aydır aynı yerde durduğunu iddia ederek “Güzelyurt Ziya Gökalp Sokak’ta yaklaşık bir aydır atıl vaziyette olan asbest amyantlar kaldırılmayı bekliyor. Bu mahallede çocuklar var. Kanser yaptığı bilinen bu asbestlerin neden kaldırılmadığını anlamıyoruz. Güzelyurt Belediyesi çok duyarsız” dediler.

Vatandaşlar “Alınmadığı taktirde yolun ortasına doğru giden bu asbestler bir kazaya da sebebiyet verecek” diyerek, belediye ekiplerinin bir an önce bu asbestlerin kaldırmasını beklediklerini sözlerine eklediler.
Bu arada bu sokakta aydınlatma lambasının da bir aydır yanmadığını iddia eden vatandaşlarımız, bu konuda da Elektrik Kurumu çalışanlarına çağrı yaptılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.