banner913
banner932
banner1012

Surlariçi yeniden hayat bulmaya devam ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, Lefkoşa’nın en eski yerleşim yeri olan Surlariçi bölgesinin yavaş yavaş eski günlerine dönmesi adına önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

banner974
Surlariçi yeniden hayat bulmaya devam ediyor

banner971

Bize ulaşan haberlere göre, Lefkoşa’nın tanınmış simalarından olan Süleyman Todds ilerleyen günlerde ismini açıklayacağı yeni bir sahneyi hayata geçirmek için harıl harıl çalışıyor.

Süleyman Todds’un yeni bir eğitim kurumuyla birlikte Surlariçi’ne çok önemli bir sahneyi kazandırmak üzere olduğu gelen bilgiler arasında yer alırken, bu sahnenin yerinin ve adının şimdilik saklı olduğu kaydedildi.

Ancak Todds’un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara göre, bu sahnenin bir sinema salonu sahnesi olduğu anlaşılırken, uzun bir süredir kapılarını kapatan Surlariçi’ndeki Mısırlızade Sineması’nın yeniden hayat bulacağı akla geliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.