banner913
banner932
banner1012

Sivrisinekler Lefkoşalıyı bezdirdi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, Lefkoşa Türk Belediyesi’ne bağlık Temizlik Şubesi’nin son günlerde harıl harıl çevre temizliği yaptığını gördüklerini dile getirerek, bunun güzel bir gelişme olduğunu ancak kendileri için esas problemin sivrisinekler olduğunu ifade ederek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Sivrisinekler Lefkoşalıyı bezdirdi

banner971

Bize ulaşan Lefkoşalı vatandaşlarımız, eskiden yaz aylarında geceleri dışarıda duramadıklarını fakat şimdilerde gündüz de dışarıda zor durduklarını zira sivrisineklerden dolayı canlarının çok yandığını kaydederek bize birkaç fotoğraf göndererek isyan ettiler.

Vatandaşlarımız, küçük çocuklarını ısıran sivrisineklerden dolayı perişan olduklarını söyleyerek, “Bu sivrisineklere karşı neden doğru dürüst bir mücadele yapılmıyor anlamıyoruz” diyerek belediye yetkililerini bu konuda göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.