banner913
banner932
banner1012

Rumların Enosis hayali bitmiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Rumların Enosis hayali bitmiyor

banner971

Vatandaşlarımız, geçtiğimiz günlerde gittikleri Güney Kıbrıs’taki Larnaka bölgesinde dolaşırken gözlerine çarpan bu kare karşısında şok olduklarını ifade ettiler.

Larnaka Belediye binası üzerinde asılı olan dört bayrağı görünce şok olduklarını ifade eden vatandaşlarımız, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin hiçbirinde kendi bayrakları ile AB bayrağı dışında hiçbir ülke bayrağının olmadığını söyleyen vatandaşlarımız “Ancak fotoğrafta da görüleceği gibi AB, Larnaka Belediyesi bayrağı, Kıbrıs Cumhuriyeti bayrağı ve Yunanistan bayrağının gönderde asılı olduğunu görmekteyiz” diye konuştular.

Bunun anlamının Rumların halen Enosis’ten vazgeçmedikleri anlamı taşıdığını iddia eden vatandaşlarımız, AB ülkelerinde kendi ülke bayrağı ile AB bayrağı dışında hiçbir ülke bayrağının asılı olmadığını kaydettiler.

Rumların 1955’te başlayan Kıbrıs’ı Yunanistan’a bağlama yani Enosis hayalinin hiç değişmediğinin bir kanıtının da bu fotoğraf olduğunu belirten vatandaşlarımız, buna AB’nin neden göz yumduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.