banner913
banner932
banner1012

Polislerin 25 yıldan emekli olmasının önü açılıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde polislerimiz için uzun bir süreden beridir konuşulan fiili olarak 25 yılı çalışarak emekli olma hakkı kazanma yasa önerisi geçtiğimiz günlerde Başbakanlık tarafından Bakanlar Kurulu’na önerildi.

banner974
Polislerin 25 yıldan emekli olmasının önü açılıyor

banner971

Halen yürürlükte olan yasaya göre 25 yıl fiili hizmetten emekli olunabilmesine karşın 56 yaşını doldurmayanların emeklilik maaşını alamaması nedeniyle birçok polisin mağdur oldukları bildirilirken, eğer yasa geçerse 25 fiili yılı dolduran polis mensupları emekliye ayrılabilecek ve yaşa bakılmaksızın ikramiye +maaş alabilecekler.

Başbakanlık tarafından hazırlanarak 7 Kasım 20017 tarihinde Bakanlar Kurulu’na gönderilen yasa tasarısının seçimler öncesinde yasallaşması zor görünüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.