banner913
banner932
banner1012

Orman arazisinde devasa inşaat neyin nesi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne bölgesi sakini bir vatandaşımız geçtiğimiz gün akşamüzeri doğada yürüyüş yapmak ve köpeğini gezdirmek amacıyla Karmi bölgesindeki ormanlık alana gittiğini ve yürüyüş yapmak için seçtiği parkurda gördüğü inşaat karşısında şok olduğunu dile getirerek bu konuyla ilgili fotoğraf ve görüşlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Orman arazisinde devasa inşaat neyin nesi?

banner971

 

Vatandaşımız “Burası, Karmi'nin batı tarafında orman arazisi. Ormanlık diyorum, çünkü yangın anında müdahale için devlet yol açmış. Köpek gezdirirken bu inşaata rastladım ve şok oldum” diyerek orman arazisinin içinde bu inşaatın ne işi olduğunu sorguladı.

Aşağıdan bakıldığında bu devasa inşaatın görülmediğini belirten vatandaşımız “Çevre yolundan Alsancak yoluna geçmeden Sante Fe sitesine sapın, yukarıdaki en son villanın arkasında kalıyor” diyerek ormanın göbeği sayılan bu yere inşaat yapılmasının nedenini sorguladı. 
“Bu inşaata kim nasıl izin verdi? Biri verdi herhalde, kaçak olamaz yani” diyen vatandaşımız orman arazilerinin de artık peşkeş çekilmeye mi başladığını sorguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.