banner913
banner932
banner1012

Nerede boşluk orası çöplük oldu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa bölgesinden ulaşan bazı çevre duyarlısı vatandaşlarımız, ülkemiz nüfusunun her geçen gün arttığını ayni zamanda da değiştiğini ancak değişirken gelişmediğini savunarak bize gönderdikleri moloz ve çöp içeren fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Nerede boşluk orası çöplük oldu

banner971

 

 

Ülkede son zamanlarda artan nüfusla birlikte çeşitli sorunların yaşandığını bunların başında belediye hizmetlerinin en önemlisi temizlik çalışmalarının aksaması olduğunu zira artan çöplere temizlik ekiplerinin yetişemez olduğunu söyleyen bölge sakinleri “Fotoğrafta görüldüğü gibi iki gün bölgede çöp toplanılmaması sonrasında her tarafta çöp poşetleri doldu. Adeta nerede boşluk orası çöplük oldu” diye konuştular.

Okulların ve üniversitelerin açılmasıyla bu çöplerin daha da artacağını savunan vatandaşlarımız, herkesin biraz daha çevreye karşı duyarlı davranması gerektiğini, etrafa çöp poşetlerinin gelişi güzel bırakılmamasını istediler.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.