banner913
banner932
banner1012

LTB dağıtımcıları çok yaratıcı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, Lefkoşa Türk Belediyesi dağıtıcılarının fatura dağıtırken kullandıkları yöntemi eleştirerek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
LTB dağıtımcıları çok yaratıcı

banner971

 

Bize gönderdikleri fotoğraflarla LTB dağıtımcılarının kullandığı yöntemi eleştiren vatandaşlarımız “Girişte her dairenin posta kutusu dururken Lefkoşa Belediyesi fatura dağıtıcısı fotoğraftaki bu yöntemi bulmuş. Bütün faturaları asansörün tuşlarına sıkıştırmış! Çok yaratıcılar çoook” diyerek sitem ettiler.

Böyle şeylerin küçük detaylar olduğunu ama bir insanın görevine ne kadar saygı gösterdiğinin de göstergesi olduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Buna göz yumarsan yarın, yarın Allah bilir faturaları nere atarlar” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.