banner913
banner932
banner1012

Kural tanımazlığın bu kadarına pes

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı sürücülerin ehliyeti nasıl aldıklarını sorguladıkları görüntülere şahit olduklarını dile getirerek, bu görüntülerden bir tanesini bizlerle paylaşarak sitem ettiler.

banner974
Kural tanımazlığın bu kadarına pes

banner971

Geçtiğimiz günlerde Lefkoşa’da çektikleri bu fotoğrafta görüldüğü gibi beyaz araç sahibinin hem sarı çizgi ihlali yaptığını hem de trafiği alt üst ettiğini dile getiren duyarlı sürücülerimiz, “Fotoğrafta görülen araç sürücüsü herhalde çift sarı çizginin anlamını bilmediği için çift sarı çizginin olduğu yere park ederek oradan uzaklaştı. Ancak bu araç sürücüsünün sorumsuzluğu nedeniyle dakikalarca o yolu kullanan sürücüler trafik sıkışmasından dolayı perişan oldular” diye konuştular.

Bu araç sürücüsünün hem aracını park yapılamaz uyarısı olan çift sarı çizgiye park ettiğini hem de aracın trafiğin akışını engeller şekilde yanlış noktada park edildiğini ifade eden vatandaşlarımız, “Bazıları galiba ehliyeti bakkal dükkanından alıyorlar. Zira hiç önüne ardına bakmadan park ediyorlar” diyerek isyan ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.