banner913
banner932
banner1012

Kıyılar işgal edilmeye devam

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde uzun süre tartışmalara neden olan ve kat sınırlamasını aşması nedeniyle çevreciler tarafından şikayet edilen Girne Karakum bölgesinde yapımı devam eden Kaya Gruba ait otel inşaatının şimdi de denizi işgal ettiği bildiriliyor

banner974
Kıyılar işgal edilmeye devam

banner971

 

.

Bu konuda aylardır mücadele veren Girne İnisiyatifi’nin yazı yazmadığı kurum kalmadığı ve bu durumu Girne Belediyesi, Girne Kaymakamlığı, Şehir Planlama Dairesi’ne ilettiği ancak hiçbir sonuca varılamadığı kaydedildi.
Hepimizin ortak malı olan kıyıların işgal edilirken herkesin topu birbirine attığı ifade edilirken, bu konuda Girne İnisiyatifi’nin konuyu yargıya taşıma kararı alarak harekete geçtiği ve Girne İnisiyatifi olarak bu hafta mahkemelere başvuracakları gelen bilgiler arasında.

Ülkemizde sahillerin er geçen gün parsellendiğini ve bu konuda devlet yetkililerin sessiz kaldığını ifade eden Girne İnisiyatifi yargının bu duruma ‘dur’ diyeceği umudunu taşıdığı kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.