banner913
banner932
banner1012

Karpaz bölgesine yatırıma neden izin verilmiyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Karpaz bölgesi sakini vatandaşlarımız, ülkemizde bazı şeylerin Karpaz bölgesi için geçerli olmadığını ve bu nedenle Karpaz bölgesinin gelişmekten yana sıkıntılı olduğunu dile getirerek, bu durumla ilgili bize bir fotoğraf atarak görüşlerini paylaştılar.

banner974
Karpaz bölgesine yatırıma neden izin verilmiyor?

banner971

"İskele Boğaz’ına kadar olan arsalara apartmanlar dikiliyor. Boğaz’dan Karpaz’a kadar nedense imar izni verilmiyor” diyen Karpaz bölgesi sakini vatandaşlarımız, bu durumun sürdürülebilir olmadığını Karpaz insanlarının da yaşamak için bölgenin gelişmesi için yatırıma ihtiyacı olduğunu savundular.

Fotoğrafta da görüldüğü gibi İskele bölgesine kat kat apartmanlar dikildiğini oteller yapıldığını ifade eden vatandaşlarımız, bakanlara ve yetkililere seslenerek “İskele’ye kat kat apartmanlar dikiliyor, oteller yapılıyor ama bunlara sesiniz neden çıkmıyor sayın bakan ve bakanlar...Ya da Karpaz’a kadar imar iznini verin ya da bunları da durdurun" diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Karpaz bölgesine yatırıma neden izin verilmediğini sorgulayan vatandaşlarımız, Karpaz’ın üvey çocuk muamelesi gördüğünü sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.