banner913
banner932
banner1012

İş güvenliğine ne gerek var?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde özellikle inşaat alanlarında çalışan kişilerin iş güvenliği olmadan çalıştırıldığına vurgu yaparak, geçtiğimiz günlerde bir inşaatta çalışanları fotoğrafladığı resmi bize göndererek sitemlerini dile getirdiler.

banner974
İş güvenliğine ne gerek var?

banner971

Resimde görüldüğü gibi dört katlı bir inşaatın karkas yapımında çalışan işçilerin hiçbirinin ne kafalarında kask ne de bellerinde bir halat olmadan üst katların kolonlarını hazırlamaya çalıştıklarını söyleyen vatandaşlarımız, bu işçilerin canları avuçlarında çalıştıklarını kaydettiler.

Hiçbir güvenlik önlemi olmadan bu işçilerin başlarına bir şey gelse bunun hesabını kime sormak gerektiğini sorgulayan vatandaşlarımız “Bu inşaatlarda çalışan işçiler mi yoksa onları çalıştıranlar mı suçlu olur?” diye konuştular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.