banner913
banner932
banner1012

Hukuksuzluk aldı başını gidiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne bölgesinden ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız ülkemizde hukuksuzluğun başını alıp gittiğini ifade ederek bununla ilgili bir konuda bize fotoğraf göndererek sitem ettiler.

banner974
Hukuksuzluk aldı başını gidiyor

banner971

Fotoğrafta görülen yerin Karakum bölgesinde eski Zeyko Fabrikası’nın olduğu şimdilerde ise Kaya Otel’in hızla inşaatına devam ettiği yer olduğunu dile getiren vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi otel inşaatı bir yandan son hızla devam ederken denize dolgu yapmaya son hızla devam ediliyor” dediler.

Bu konuda Belediyenin nerede olduğunu? Çevre Dairesi ne iş yaptığını sorgulayan vatandaşlarımız “Ülkede herkes ağa herkes paşa, her isteyen istediğini yapıyor. Denize dolgu yapılıyor. Acaba bu dolgunun üzerine ne yapılacak. Hiç bilmiyorlar mı buraları zamanla dalgalar yeniden eski haline çevirecek” diyerek görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.