banner913
banner932
banner1012

Hamitköylülerin lağım çilesi bitmiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Hamitköy sakini vatandaşlarımız, yaşadıkları bölgede yıllardır devam eden lağım sorununun kendilerini bıktırdığını dile getirerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Hamitköylülerin lağım çilesi bitmiyor

banner971

Hamitköy’de yıllar önce yapılan sitelerde alt yapının yetersiz kalması nedeniyle son zamanlarda kuyulardan lağım sularının taştığını ve yolların lağım sularıyla dolduğunu ifade eden vatandaşlarımız, bölgede bir salgın hastalık korkusu olduğunu kaydettiler.

Yaz sıcaklıklarıyla birlikte çeşitli hastalıkların daha kolay ürediğini söyleyen vatandaşlarımız, bu lağım sularının da herkesin kullandığı yollardan çevreye yayıldığına dikkat çekerek bu konuda yetkilileri önlem almaları için göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.