banner913
banner932
banner1012

Gülseren bölgesi sakinleri isyanda

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan vatandaşlarımız, Gazimağusa Belediyesi’nin temizlik hizmetlerinde oldukça kötü durumda olduğunu dile getirerek, burada her an için vatandaşların salgın hastalığa tutulabileceği endişesi taşıdıklarını ifade ederek bize gönderdikleri fotoğraflarla isyanlarını paylaştılar.

banner974
Gülseren bölgesi sakinleri isyanda

banner971

 

Fotoğrafta görülen yerin Gülseren bölgesi olduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Gülseren bölgesi pislik içinde. Belediye kanalizasyon parası yıllık 1000 TL alıyor ancak hal ortada. Çöpler her tarafta yayıldı. Sinekler arı gibi bizi işliyorlar” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Belediyede yetkililerin ne yaptıklarını sorgulayan vatandaşlarımız “Yetkili kişiler klimanın altında keyif yapsın vatandaş ise belediyeye her ay para ödesin. Bu kabul edilir gibi değil” diyerek sözlerini tamamladılar

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Becer - 5 yıl önce
Ben o bölgede ikamet ediyorum. Beş kat on daireli apartmanlar. Her biri önünde bir çöp konteyneri. Haftada iki defa çöp alınıyor. Cuma sabah vefalı sabah. Yeterli olmuyor ve çöpler konteynerlerden taşıyor. Hatalı belediyedir. Bu bölgeler yoğun olduğu için haftada üç defa toplanması gerekiyor.