banner913
banner932
banner1012

GSM ücretlerine zam kapıda

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde birçok alanda devlet eliyle yapılan zamlara bir yenisi daha ekleniyor.

banner974
GSM ücretlerine zam kapıda

banner971

Özellikle günlük hayatın önemli bir parçası haline gelen cep telefonuyla konuşmak ve mesajlaşma ücretlerine Aralık ayı başından itibaren önemli miktarda zam yapılacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Ülkemizdeki GSM şirketleri ile Maliye Bakanlığı’nın yaptıkları görüşmelerde yükselen döviz ve maliyetler nedeniyle cep telefonuyla konuşma ve mesajlaşma ücretlerine zam yapma konusunda anlaştıkları bize gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Bize ulaşan haberlere göre azami olarak belirlenen GSM hizmeti fiyatları 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren değişeceği ve yaklaşık yüzde 30 civarında zam yapılacağı yönünde.

Aldığımız bilgilere göre SMS birim fiyatı olarak belirlenen ve mevcut SMS ücreti fiyatı olan 0,26 TL / 4,89 KNT yeni fiyatının 0,35 TL / 6,61 KNT olacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.