banner913
banner932
banner1012

Gençler akıllarınca alem yaptı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bir vatandaşımız, ülkemizde yol ve trafik güvenliğinin gerilerde olduğu bilinmesine rağmen bazı kişilerin yollarda yaptıkları saçma işlerle hayatlarını tehlikeye attıklarını gözlemlediklerini ifade etti.

banner974
Gençler akıllarınca alem yaptı

banner971

Dün Mağusa – İskele anayolu başlangıcı olan İsmet İnönü Bulvarı üzerinde rastladığı fotoğraftaki araba ve bagajdaki genç nedeniyle bir an panik olduğunu söyleyen vatandaşımız, “Arabayı gördüğümde bu aracın neden bagaj kapısı açık gidiyor diye düşündüm. Ancak biraz yaklaşınca arkada bir genç kişinin yolculuk yaptığını gördüğüm zaman şaşkınlığım adeta şoka döndü” dedi.

Bu gencin bagajda neden yolculuk yaptığını pek anlayamadığını dile getiren vatandaşımız, bu aracı daha sonra geçtiği zaman araçta sadece üç kişinin yolculuk yaptığını gördüğünü ifade etti.

Bu bagajda yolculuk yapan kişinin araç sürücüsünün ani bir frende başına neler gelebileceğini düşünmek bile istemediğini belirten vatandaşımız “Gençler akıllarınca alem yaptı. Ama bunun kötü sonucunun olacağını hiç düşünmediler herhalde” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.