banner913
banner932
banner1012

Gece gündüz yanan aydınlatmalara karşın yollarda aydınlatmalar çalışmıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkede yaşayan insanların en fazla dert yandığı konuların başında elektrik faturalarına verdikleri ücretler olduğunu dile getirerek bize gönderdiği bir fotoğrafla sitem ettiler.

banner974
Gece gündüz yanan aydınlatmalara karşın yollarda aydınlatmalar çalışmıyor

banner971

 

“Bizim ödediğimiz elektrikle sokak lambaları gündüz gündüz yanıyor” diyen vatandaşlarımız, bunun sebebini sorgulayarak ülkenin birçok yerleşim yerinde bu şekilde gündüzleri yanan aydınlatma lambalarını gördüklerini ve içlerinin cız ettiğini vurguladılar.

Yerleşim yerlerindeki aydınlatma lambaların gündüz vakti çalışırken, anayollardaki aydınlatma lambalarının ise çalışmadığına dikkat çeken vatandaşlarımız, “Gerek Girne-Lefkoşa, gerek Lefkoşa - Mağusa anayolu üzerinde bulunan aydınlatma lambalarının neredeyse yüzde 80’ini doğru dürüst çalışmıyor. Hatta en önemlisi kavşaklar karanlığa bürünmüş durumda” diye isyan ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.