banner913
banner932
banner1012

Garavolliciler iş başında

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre ülkemizde önceki gün görülen ilk etkili yağmurlar sonrasında birçok vatandaşın kendisini doğaya atarak garavolli (salyangoz) toplamaya çıktıları bildirildi.

banner974
Garavolliciler iş başında

banner971

 

 

Özellikle Mesarya bölgesinin kuzeyinde ve Karpaz bölgesinde daha çok görülen büyük garavollileri toplamak için harekete geçen vatandaşların kovalarını hatta torbalarını doldurdukları ifade edilirken, bazı vatandaşlarımız topladıkları garavollileri de sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmediler.

Meze olarak daha çok tüketilen ancak bazı kişilerin yemeğini de yaptığı garavollilerin büyük cinslerinin daha çok rağbet gördüğü ve özellikle ilk yağmurlar sonrasında toprak üstünde ortaya çıkanlarının çok daha faydalı ve lezzetli olduğu meraklılarınca dile getirilmekte.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.