banner913
banner932
banner1012

Dünyaya örnek bir önlem

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bu yıl yoğun yağmurlar nedeniyle alt yapının adeta çöktüğünü ifade ederek, bu konuda bize bir fotoğraf göndererek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Dünyaya örnek bir önlem

banner971

 

 

Vatandaşımız fotoğrafta görülen yolun son yağan şiddetli yağmurlar sonucunda  bu duruma geldiğini belirterek, “Fotoğrafta görülen yol Alemdağ Yılmazköy arasındaki yoldur. Yağmurlardan çökmüş ve gördüğünüz şekilde dünyaya örnek bir şekilde önlem alındı” diyerek isyanını aktardı.
Vatandaşlarımız, çöken yol için alınan önlemin hem gülünç hem de tehlikeli olduğunu ifade ederek “Bu yolu gündüz kullananlar yolun çökmüş olduğunu anlayabilirler ancak gece seyahat eden insanlar bu alınan muhteşem önlemi görmezlerse kaza olacak. Hatta birilerinin canına mal olacak” diyerek buraya acil önlem alınması için yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.