banner913
banner932
banner1012

“Dörtlüleri yakınca tüm güvenlik tedbirlerini aldı mı yani?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bir sürücü vatandaşımız, ülkemiz trafiğinde bazı sürücülerin yol güvenliği konusunda oldukça bilinçsiz olduğunu savunarak bir fotoğraf göndererek sitem etti.

banner974
“Dörtlüleri yakınca tüm güvenlik tedbirlerini aldı mı yani?”

banner971

 

Fotoğrafta görülen kamyonetle eski Mağusa – Lefkoşa anayolu olarak bilinen yolda karşılaştığını ifade eden vatandaşımız  “Gözünü sevdiğimin memleketi! 4lüleri yakınca tüm güvenlik tedbirlerini almış olun zaten!” diyerek böyle önlem alınamayacağını kaydetti.

“Görüldüğü gibi aracın üzerinde taşıdığı kamyon kafasının yarısı yolun dışında. Ama bu da yetmezmiş gibi hiçbir bağlantı yok. Bir çukura düşse savrularak yola düşecek bu araç kafası ama kimin umurunda” diye sitemlerini paylaşan duyarlı sürücümüz, yollarımızın ihmalleri kaldıramayacak kadar kötü olduğunu hiçbir sürücünün unutmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.