banner913
banner932
banner1012

Doğayı mahvetmeye devam

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir doğa ve çevre dostu duyarlı vatandaşımız, ülkemizde doğayı dikkate almadan yapılaşmanın devam ettiğini ifade ederek geçtiğimiz günlerde fotoğrafladığı bir yeri bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
Doğayı mahvetmeye devam

banner971

Duyarlı vatandaşımız, fotoğrafta görülen yerin Lefkoşa’nın Yenikent bölgesinde olduğunu belirterek “Bu fotoğrafta görülen yerde Yenikent’in yağmur suyunu dereye ulaştıran önemli bir ark vardı. Belediye bu arkı önce borular koyarak kapattı. Şimdi de üzerine inşaat yapılması için izin verdi”  dedi.

Buraya yapılacak bir iki tane ev yüzünden yüzlerce hatta binlerce insan sel mağduru olacağını savunan vatandaşımız, bunun örneğini son zamanlarda birçok yerde gördüklerini vurguladı.

Doğanın gücünün hafife alınmaması gerektiğini söyleyen duyarlı vatandaşımız, dere yataklarını kapatmamak gerektiğini yineledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.