banner913
banner932
banner1012

Doğaya hizmet böyle olmalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde yaz aylarının en sıcak günlerinin yaşandığı bugünlerde doğada yaşayan birçok canlının en çok ihtiyaç duyduğu şeyin su olduğunu unutmadan hareket eden bazı görevlileri kutlamak gerektiğini ifade ederek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla düşüncelerini paylaştılar.

banner974
Doğaya hizmet böyle olmalı

banner971

 

Ülkemizin en güzel ormanlık alanlarından biri olan Bedis Ormanı’nda fotoğrafta görüldüğü gibi suni gölet yaparak bölgede yaşayan canlılara can suyu sağlayan Bedis Orman Dairesi personeline teşekkürlerini ileten duyarlı vatandaşlarımız, “Bedis ormanında yaban hayatta yaşayan canlılara bu sıcak günlerde yaşam kaynağı olan suyu suni gölet yaparak sağlayan Bedis Orman Dairesi personeline çok çok teşekkürler. Alkışlar..” dediler.

Bu gibi duyarlı davranışların, ülkemizin her bölgesinde yapılmasını temenni eden vatandaşlarımız, kurak bir mevsimde yaban hayatındaki hayvanların su bulmasını kolaylaştırmak kadar güzel bir duygu olamayacağını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Magusalı - 6 yıl önce
İnşAllah kaçak avcılar bu suya giden hayvanlara musallat olmaz