banner913
banner932
banner1012

Devlet hastanelerinde ilaç bulmak mucize

banner1020

banner974
Devlet hastanelerinde ilaç bulmak mucize

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde faaliyette olan devlet hastanelerinde ilaç sıkıntısının her geçen gün büyümekte olduğu bildiriliyor.

Bize ulaşan bilgilere göre, özellikle Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde muayene olan veyahut tedavi gören hastaların buradaki eczanelerden istedikleri ilaçları bulamadıkları bildiriliyor.

Özellikle yeşil reçete ile satılan birçok ilacın hastane eczanelerinde kalmadığı bildirilirken, hastaların bu ilaçları dışarıdan da bulamadıkları ve bu nedenle mağdur oldukları gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Bu sorunun ana nedenin ise İlaç ve Eczacılık Yasası’ndaki aksaklık nedeniyle Başsavcılığın İlaç ve Eczacılık Dairesi’ne ihaleye çıkma iznini durdurması olduğu iddia edilmekte.

Bu konuda yaşanan sorunlardan dolayı ise vatandaşların mağdur oldukları kaydediliyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.