banner913
banner932
banner1012

Dereden gelen sinek ve kokudan perişan oluyoruz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, geçtiğimiz haftadan beridir yaşadıkları bir sıkıntıyı bizlerle paylaşarak isyanlarını dile getirdiler.

banner974
Dereden gelen sinek ve kokudan perişan oluyoruz

banner971

 

Fotoğrafta görülen dere yatağının Lefkoşa’nın göbeğinden geçen Kanlı Dere’ye ait olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, geçtiğimiz hafta başlayan bulanık akmanın halen devam ettiğini ve bu derenin etrafında yaşayanlar olarak hem kokudan hem sinekten bölgede evden dışarıya çıkamaz duruma geldiklerini kaydettiler

Kendilerinin Göçmenköy bölgesinde yaşadığını söyleyen vatandaşlarımız, “Kaç defadır bu konuda Çevre Dairesi ve Belediye ekiplerine bilgi veriyoruz. Ancak kimsenin umurunda bile olmadı herhalde. Çünkü bu bulanık su ayni şekilde akıyor. Büyük bir ihtimalle bir fabrikadan dereye bırakılan noro suyudur” dediler.

Vatandaşlarımız, ilkbahar mevsimin son günlerinde yürüyüş yapmak için çıktıkları parkurda artık yürüyemez duruma geldiklerini zira sinek ve kötü kokudan perişan olduklarını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.