banner913
banner932
banner1012

Çiftçilerin toplantısında arbede yaşandı

banner1020

banner974
Çiftçilerin toplantısında arbede yaşandı

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, bazı Mesarya bölgesi çiftçileri tarafından organize edilen ve Aslanköy’de gerçekleşen çiftçi toplantısında arbede yaşandı.

Bize ulaşan bilgilere göre, orta Mesarya’daki çiftçilerin sorunlarının tartışılması ve atılacak adımlarla ilgili geçtiğimiz Perşembe akşamı gerçekleşen toplantıya Çiftçiler Birliği Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle ve yönetim kurulundan üyelerin de katıldığı bildirildi. Toplantının ilerleyen dakikalarında birlik yönetim kurulu üyeleriyle bazı çiftçiler arasında başlayan laf atışmalarının arbedeye dönüştüğü gelen bilgiler arasında.

Çıkan arbedede Çiftçiler Birliği’nin yönetim kurulu üyesi bir kişinin oldukça kötü darp edildiği ancak olayın polise yansıtılmadığı kaydedildi.

Bize ulaşan bilgilere göre, yapılan toplantı sırasında orta Mesarya bölgesinde çiftçilikle uğraşan çiftçilerin bu yıl kurak bir dönem yaşamalarına karşın ne birliğin ne de hükümetin hiç kendilerine yardımcı olmadığından yana sitem ve şikayette bulundukları kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.