banner913
banner932
banner1012

Cezalar ve uyarılar bile caydırmıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde çevre konusunda gerek devlet yetkililerinin gerekse sivil toplum örgütlerinin harekete geçmesine karşın halen daha duyarsız birçok vatandaşın olduğunu ifade ederek, dün bir kavşakta çektikleri fotoğrafı bizlerle paylaştılar.

banner974
Cezalar ve uyarılar bile caydırmıyor

banner971

 

Çevre dostu vatandaşlarımız, fotoğrafta da görüldüğü gibi Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Dairesi’nce yaz aylarında ülkemizde önemli noktalara bu uyarıcı tabelaların yerleştirildiğini ifade ederek “Ancak ne uyarıcı tabelalar ne de cezalar bazı kişileri caydıramıyor. Zira fotoğrafta görüldüğü gibi belediye çalışanı bir kişi refüj içerisine atılan moloz ve çöpleri temizlemeye çalışıyor” diye konuştular.

Bu görüntünün yine de iyisi olduğunu zira ana yollardaki refüjlerin yaz ayları içerisinde temizlenmesine rağmen yeniden pet şişeler ve çeşitli molozlarla dolduğunu söyleyen vatandaşlarımız, bu saygısızlığı yapanların mutlaka şikayet edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.