banner913
banner932
banner1012

Çetin Sadeli, DP başkan adayı

banner1020

Ülkemizin köklü siyasal partilerinden biri olan Demokrat Parti’den başkanlık görevinden ayrılan Serdar Denktaş’la birlikte başlayan başkanlık seçim süreci hızla ilerlerken, parti başkanlığı için ilk aday belli oldu.

banner974
Çetin Sadeli, DP başkan adayı

banner971

  

Bize ulaşan bilgilere göre, ülkemizde son zamanlarda sosyal medyada yayınlanan reklam skeçlerinde rol alan ve popülaritesi her geçen gün artan Çetin Sadeli’nin Demokrat Parti başkanlığı için başvuru yaptığı bildirildi.

Son milletvekilliği seçimlerinde bağımsız aday olarak seçime giren Çetin Sadeli seçime katılan 4 partinin başkanlarından daha fazla oy almıştı.

30 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan Demokrat Parti Kurultayı için başkanlığa aday olan Sadeli’nin bu düşüncesinden vazgeçip vazgeçmeyeceği merak konusu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.