banner913
banner932
banner1012

Bu mu çevreye karşı saygımız?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde geçtiğimiz hafta Cuma ve Cumartesi günleri Lefkoşa’da gerçekleştirilen Avrupa Ralli Şampiyonası yarışı Lefkoşa etabı nedeniyle Taksim Sahası bölgesinde yarışı izlemeye gidenleri çevreyi kirlettiklerini dile getirerek, konuyla ilgili bize bazı fotoğraflar göndererek sitemleri dile getirdiler.

banner974
Bu mu çevreye karşı saygımız?

banner971

Özellikle Taksim Sahası’nın yanında bulunan Çetinkaya kulübü lokalinin yanında yarışı izlemeye çalışan vatandaşların gün boyunca orada içtikleri su, meşrubat veya alkol şişelerini etrafa bıraktıklarını gözlemlediklerini ifade eden duyarlı vatandaşlarımız, gün sonunda etrafın adeta bir çöplüğü andırdığını belirttiler.

Dünyanın hiçbir yerinde çevresine bu kadar kötü bakan bir topluluk olmadığını savunan vatandaşlarımız “O çevreye attıkları et şişe veya cam şişeler ile diğer molozları bir poşete koyup en yakın çöp kutusuna atmak bu kadar zor mu?” diye sorgulayarak, herkesi çevresine karşı duyarlı olma konusunda uyardılar. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.